Zoektocht naar een cateringbedrijf

Het is weer bijna zo ver. Jaarlijks vieren wij samen met de buurt een buurtfeest. Dit jaar is het aan mij en twee andere buren om een buurtfeest te organiseren. Om dit zo goed als mogelijk te laten slagen heb ik samen met mijn andere de taken verdeeld. Zo regelt een persoon de uitnodigingen en de geluid/licht installaties, de ander regelt het programma en de activiteiten en moet ik zorgen voor de catering en de partymaterialen. Voor het buurtfeest ben ik opzoek naar meerdere apparaten en andere partyproducten. Een grote partytent is al geregeld en het enige wat nu nog nodig is zijn alle andere belangrijke dingen zoals een koelkast, een barbecue, tafels en een tap.

Alle benodigdheden op een rijtje

Voor het feest dat later op de dag plaats zal nemen zijn er al een aantal dingen geregeld. Zo is er een goede muziekinstallatie en staat er een grote tent. Alleen dit is niet genoeg voor een goed feest. We moeten namelijk nog veel meer partyapparaten huren. Zo hebben we een biertap nodig en een grote koelkast voor de dranken. Praattafels om aan te kunnen staan. Een barbecue om wat eten te kunnen bereiden. Ook kan het huren van een aantal heaters goed van pas komen aangezien het in de avond snel kan gaan afkoelen. Naast dat er een feest gehouden wordt is het ook de bedoeling dat er gegeten wordt. Daarom gaan we ook een cateringbedrijf benaderen die hiervoor alles kan regelen. We zoeken dan ook een cateringbedrijf dat alles kunnen leveren van kleine hapjes tot volledige buffetten

Welk bedrijf heeft mij geholpen?

Nadat ik wat tips had gekregen en even rond had gekeken op het internet ben ik bij Opperman Catering gekomen. Deze mensen konden mij precies leveren wat ik nodig had en dat met een hele goede service erbij. Zo verhuurden ze mij alle materialen voor het feest zoals een tap, de praattafels, een barbecue, heaters en nog veel meer. Ook leverden ze heerlijk eten in de vorm van een aantal hapjes en een volledig buffet. Het eten smaakte heerlijk en de service was ook erg goed.