Snackwagen op onze grote dag

Snackwagen

Snackwagen Een snackwagen op onze bruiloft was het beste wat wij ooit hadden kunnen doen. Hierop kregen wij zo ongelofelijk veel positieve reacties. Eigenlijk is dit idee gekomen van een vriendin van ons. Zij had dit een keertje meegemaakt op een bedrijfsfeest en was hier heel erg over te spreken. Daarna ben ik direct met mijn verloofde in gesprek gegaan om te kijken hoe hij hier over dacht. In eerste instantie vond hij het niet zo’n goed idee, omdat hij het idee had dat mensen graag een heel uitgebreid diner wilde hebben op zo’n gelegenheid als dit. Toen is hij een beetje rond gaan vragen bij zijn vrienden en dat bleek helemaal niet zo te zijn. Dit had ik al verwacht, maar hij wilde het toch zelf nog even horen van zijn naasten. Eenmaal overtuigd, zijn wij op zoek gegaan naar een onderneming die ons hierbij zou kunnen helpen.

Snackwagen

Een hele mooie snackwagen

Toen ik op Google ging zoeken naar ‘snackwagen’ kwam ik al vrij snel uit bij Snackmobiel. Dit bedrijf stond ongelofelijk goed aangeschreven en daardoor had ik veel vertrouwen in hen. De volgende dag heb ik contact opgenomen, omdat ik nog wel een aantal vragen had. Zo vroeg ik mij af of het mogelijk was om voor de kinderen ook een ijsje te serveren en dat bleek zo te zijn. Hierdoor was ik helemaal overtuigd en heb ik direct gevraagd of zij nog plekken hadden op onze grote dag. Ik was blij te horen dat dit het geval was en heb toen direct geboekt. Mocht jij ook graag zoiets willen op een event dat jij organiseert, neem dan zeker eens een kijkje op hun website. Hier kun jij heel veel informatie vinden over alle verschillende menu’s die zij jou te bieden hebben. Er is van alles mogelijk wanneer jij met hen in gesprek gaat.