Goede terrasverwarmer horeca

Xterior

Een terrasverwarming zal ook tijdens koude dagen of frisse avonden uw gasten aantrekken. Steeds meer zien we horeca zaken waar je ook dan kan genieten van de gezonde buitenlucht. Hier beschrijven we enkele criteria voor het kopen van een terrasverwarmer horeca.

Het type van terrasverwarming

Xterior
Er zijn twee soorten verwarming: deze met gas en de elektrische versie. De keuze van hangt af van het gebruik. Gas is voordeliger in het verbruik, maar gas wordt helaas ook via de lucht verspreid, zodat het beter kan worden geplaatst waar voldoende luchtcirrculatie is. De elektrische terrasverwarming verbruikt meer, maar veroorzaakt geen een emanatie. Het wordt meer gebruikt in gesloten plaatsen.

De kracht van de terrasverwarmer horeca

De kracht van de elektrische terrasverwarming verschilt met de gasverwarming. De energie van de elektrische wordt gemeten in kWh, das belangrijk bij de aankoop : hoe hoger het kWh, hoe sterker de verwarming. Bij de gasverwarming gebruikt men een brander tussen de 4000 en 7000 Watt. De fundamentele brander heeft een vermogen van 12000 watt is.

Het materiaal

De keuze van het materiaal verschilt van de omgeving. Staal is beter in een droge plaats en inox gedijt beter in een vochtige omgeving.