Hét geheim achter een succesvol feest

Ben jij van plan binnenkort een feest te organiseren? Dan ben je natuurlijk al hartstikke druk met de voorbereidingen. Op wat voor locatie wil je je feest geven? Wie wil je uitnodigen? Wat wil je gaan doen? Maar het allerbelangrijkste is misschien wel, wat voor muziek wil je regelen? Geen enkel feest kan slagen zonder muziek. Met muziek kun je alle kanten op: wil je een coverband, een zanger(es), of gewoon de radio aan? Als je echter écht iets bijzonders wilt, dan kun je nadenken over het huren van een dj. Een dj geeft een energieke en bijzondere sfeer aan je feest en zal ervoor zorgen dat niemand van jouw gasten nog stil kan blijven staan. Gegarandeerd een topfeest, dus.

Hoe kom je aan een dj?

Een dj huren is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk als iedereen denkt. Via evenses.com kun je snel en gemakkelijk een dj boeken voor jouw feest. Op de website kun je een duidelijk overzicht vinden van alle dj’s die je kunt huren. Per dj staat er goed uitgelegd wat hij of zij kan en wat voor muziek zijn of haar specialiteit is. Ook kun je ervoor kiezen om een dj te combineren met een muzikant. Zo heb je bijvoorbeeld een dj en saxofonist, of een dj met percussionist, wat zorgt voor een spetterende live show. De dj’s draaien allerlei soorten muziek; van vintage tot future house, en van bigroom house tot hardstyle. Het ligt er maar net aan waar jij van houdt – en wat voor feest je graag wilt geven.

Alle gelegenheden

Evenses.com biedt acts en muzikanten aan voor alle gelegenheden. Je kunt dus een dj boeken voor een bruiloft, maar ook voor een verjaardagsfeest, een buurtfeest, of zelfs een bedrijfsfeest. Door het brede aanbod aan dj’s op deze website zit er vrijwel altijd iemand voor je bij. Houd je van disco muziek en wil je je gasten aan het swingen hebben op de dansvloer? Dan is een disco-dj een erg goede keuze. Ook kun je kiezen voor een dj met een trompet erbij of een dj en een saxofonist. Maar ook jazzliefhebbers kunnen op evenses.com hun ideale muzikale act vinden: DJ Erase is een jazz & lounge dj die jouw feest tot een stijlvol evenement zal maken.

dj huren

Hoe boeken?

Op evenses.com kun je meteen zien hoe duur een dj ongeveer is. Zo weet je zeker dat je binnen je budget blijft. Als een dj je wat lijkt, kun je een bericht sturen met de datum van jouw feest en het bedrag dat je bereid bent te betalen. Zo kunnen de dj en zijn of haar team kijken of de datum voor hen uitkomt. Zo heb je voordat je het weet een hele vette act op jouw feest.

Tevreden gasten op je feest

Iets onmisbaars op elk feest is natuurlijk goede muziek. Een stil feest kun je nauwelijks een feest noemen. Als jij van plan bent om binnenkort een feest te organiseren, dan is het verstandig om alvast na te gaan denken over het verzorgen van de muziek. Je kunt uiteraard simpelweg de radio aanzetten, maar dat is niet zo bijzonder. Het is veel leuker om iemand in te huren, bijvoorbeeld een zanger of zangeres, of een coverband. Als je echter een écht blits feest wilt organiseren, dan kun je nadenken over het boeken van een dj. Een dj huren is namelijk helemaal niet zo moeilijk als mensen vaak denken. Je hoeft slechts een kijkje te nemen op evenses.com. Evenses is een evenementenbureau dat allerlei acts en muzikanten aanbiedt. De website heeft coverbands, vuuracts, zangers, zangeressen… maar vooral dj’s, voor jong en oud.

Allerlei soorten muziek

Veel mensen associëren dj’s met de house muziek die men tegenwoordig vaak in clubs hoort. Een harde bas, een simpele vierkwartsmaat… Veel mensen houden ervan, maar anderen hebben liever iets dat wat rustiger is. Gelukkig zijn er ook veel dj’s die een heel andere muziekstijl hebben. Zo heb je bijvoorbeeld dj’s die jazz en lounge muziek draaien, maar ook disco, soul, en andere stijlen zijn niet onbekend bij de dj’s. Uiteraard zijn er ook genoeg dj’s die wél house muziek draaien: future house, bigroom house, noem maar op. Voor de hardere stijlen kun je op evenses.com ook terecht: enkele hardstyle (euphoric én raw) en hardcore dj’s zijn op de site te vinden. Als je een dj boekt op evenses.com, weet je dus zeker dat jouw feest precies zo wordt als jij wilt. Je kunt de dj zelfs van tevoren vragen of hij of zij wat van jouw favoriete muziek kan draaien.

De dj’s

Op evenses.com is een breed assortiment aan dj’s te vinden. Je kunt dus echt zelf bepalen wat voor soort muziek je op je feest wilt. Zo zijn er bijvoorbeeld dj’s die hun act combineren met een muzikant: bijvoorbeeld John & Mr. Smith, een duo dat bestaat uit een dj en een saxofonist. Als je meer van het geluid van een trompet houdt, kun je ook kiezen voor DJ & Trompet. Voor jazzliefhebbers is er DJ Erase, die door middel van jazz en lounge muziek een sfeervolle stijl aan jouw feest zal geven. Ook met DJ Disqo zullen jouw gasten niet stil kunnen blijven staan. Ook dj’s met zangeressen zijn te boeken, en zelfs dj’s met violisten om een écht unieke sfeer te creëren. Als je liever niet wilt dat iedereen de muziek kan horen, kan je ook kiezen voor de silent disco: je gasten kunnen dan zelf een koptelefoon pakken, waarmee ze de muziek kunnen horen. Als je dus even gezellig wilt kletsen, kun je gewoon de koptelefoon afzetten, en je zult geen ‘last’ hebben van de muziek.