Fruitmand bezorgen door heel Nederland

losse fruitmand

Als iemand langdurig ziek is kun je hem of haar een fruitmand bezorgen en op die manier laten weten dat je in gedachten bij hem bent. Maar een fruitmand wordt opgegeten en na hooguit twee weken is al het fruit wel op. Je kunt daarom bij Fruitzaam ook een abonnement nemen op een fruitmand bezorgen. Dat wil zeggen dat er om de zoveel weken door Fruitzaam een fruitmand wordt bezorgd met jou als afzender. Op die manier kun je de zieke telkens weer op een originele manier beterschap wensen. Bij Fruitzaam kun je dat online regelen. Een fruitmand bezorgen kan door heel Nederland.

fruitkistje standaard

Kies een fruitmand in de webshop

Het is natuurlijk het leukst als je niet telkens dezelfde fruitmand stuurt. Uiteraard zit er door het gebruik van seizoensproducten wel verschil in de soorten fruit in het kistje, maar je hebt daar zelf ook invloed op. Kijk maar eens in de webshop. Je kunt kiezen uit meer dan 20 verschillende fruitmanden en –kistjes. Als je eens een keer wat anders wilt sturen kun je ook kiezen voor een kistje met thee. Door je fruitkist met ballonnen te laten versieren wordt een fruitmand bezorgen helemaal een feestelijke gebeurtenis.

Fruitmand

Een fruitmand bezorgen is gezond en duurzaam

Met het bezorgen van een fruitmand laat je weten dat je aan iemand denkt. Dat kan iemand zijn die ziek is of ter gelegenheid van een feestelijke gebeurtenis. Zoals een geboorte, een jubileum of een verjaardag. Een fruitmand is duurzamer dan een bos bloemen, want fruit wordt altijd geassocieerd met gezondheid. Bij Fruitzaam wordt veel gedaan een aan gezond milieu. Daarom is al het fruit biologisch geteeld. De verpakkingen zijn van duurzaam materiaal en het werk bij Fruitzaam wordt voor een deel gedaan door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.