Flextent kopen handig voor gebruik bij een event

Flextent kopen

Een flextent kopen was voor ons een heel goed idee. Onlangs zijn mijn man en ik getrouwd en hebben daar een groot feest voor gegeven. Omdat ons huis over een grote tuin beschikt, hebben wij dat feest in de tuin gehouden. In Nederland is er vaak wisselvallig weer en daardoor weet jij nooit of het droog blijft of gaat regenen. Omdat wij dit dus niet wisten en wij onze gasten graag droog wilden houden, zochten wij naar een grote tent. Een tent die wij meerdere malen konden gebruiken bij een feest. Via het internet zijn wij op zoek gegaan naar een goede tent.

Flextent kopen

Flextent kopen van het merk Triple S Tents

Zo kwamen wij terecht op de website van: Triple-S Tents. Dit bedrijf verkoopt tenten en doeken die voorzien zijn van een hele goede kwaliteit. Daarnaast zijn deze ook nog eens heel erg scherp van prijs. Duurzaamheid staat dan ook heel erg hoog in het vaandel bij dit bedrijf. Een flextent kopen kan voor zowel particulier gebruik als zakelijk gebruik. Geef jij als bedrijf vaak een event, dan is dit product echt super handig en jij kan er heel veel jaar gebruik van maken. De tenten hebben ook een certificaat volgens de NEN EN 13782.

Flextent kopen

Waterbestendig en UV bestendig

De tenten zijn allemaal UV bestendig, brandwerend, waterbestendig en lichtgewicht. Daarnaast zijn zij heel erg makkelijk op te zetten. Omdat iedereen een andere maat wilt van de tent zijn er verschillende maten verkrijgbaar. Bij een flextent kopen is het daarom verstandig om contact op te nemen met dit bedrijf. Zij kunnen voor jou dan een offerte maken met de kosten van de totale prijs. Onze gasten hebben veel gebruik gemaakt van de tent, omdat het helaas regende. Toch hebben wij echt genoten van ons feest. Neem ook eens een kijkje op de website voor de mogelijkheden.