Feestje? In deze blog tips bij het boeken van de DJ

Wanneer je een feestje gaat organiseren mag de DJ uiteraard niet ontbreken! Een feestje zonder DJ is als een vis op het droge. Het boeken van een DJ is echter zo makkelijk nog niet, je moet je hier goed over inlezen. In de deze blog een aantal tips bij het boeken van de feest DJ

De buurman

Vaak als je aan de buurman verteld dat je een feestje aan het organiseren bent brengt hij snel op dat hij wel wil draaien op je feestje. Dit is meestal een slecht idee (tenzij je buurman Hardwell is natuurlijk). Je kunt beter een DJ boeken die veel ervaring heeft en weet wat hij doet. Je werkt immers met peperdure materialen. Daarnaast weet een ervaren DJ veel beter hoe hij of zij op het publiek moet inspelen. Ook ben je bij het boeken van een professionele DJ verzekert dat er een om de gewenste tijd op de stoep staat, ze hebben namelijk reserve DJ’s en apparatuur. 

De muziek

Ga van tevoren even met de DJ om de tafel zitten om af te stemmen wat je van de DJ verwacht. Je wilt namelijk niet voor verrassingen komen te staan, geef door wat voor muziek je verwacht op jouw feestje. Want het is tenslotte jouw feestje en niet het feestje van DJ. Kan de DJ niet voldoen aan jouw wensen? Ga dan opzoek naar een DJ die dat wel kan. 

Twijfel je? 

Als je twijfelt aan de DJ of als je gewoon even zeker wil weten dat je de juiste DJ gekozen hebt, check dan even wat recensies of ga naar een show van de betreffende DJ. Zo voorkom je dat je voor verrassingen komt te staan.