De mooiste campings van Nederland vind je hier

mooiste campings Nederland

Waarom zou je naar het buitenland gaan? Nederland heeft zoveel te bieden! Dit jaar blijven veel mensen in eigen land en dat is niet zo gek als je kijkt naar wat voor jaar het is geweest. De mooiste campings in Nederland hebben namelijk nog een ander groot voordeel: je bent niet te ver van huis. Door de corona vinden veel mensen dat toch prettig. Ga je voor het eerst kamperen in Nederland? De mooiste campings vind je in deze provincies.

mooiste campings Nederland

Friesland voor het water

Een provincie waar je niet snel een bezoek aan brengt als je in het zuiden of westen woont is Friesland. Het is namelijk de meest noordelijke provincie en het is voor velen wel een eindje rijden. Friesland is de tocht echter meer dan waard want het is werkelijk een prachtige provincie. Niet alleen is de natuur adembenemend en kun je er ook leuke steden vinden, Friesland is vooral geliefd bij zeilers. Je kunt heerlijk varen in Friesland en je hebt er alle ruimte.

Limburg voor de natuur

Als je zeker wil weten dat het weer goed is dan ga je naar Limburg. Het is de meest zuidelijke provincie dus als het mooi weer is in Nederland dan is het daar het mooist. Bovendien is Limburg zeer veelzijdig. Het is een provincie waar je goed terecht kunt als je zowel natuur als cultuur wil zien. Limburg is een heerlijke provincie voor fiets- en wandeltochten door de natuur. Als je al dat groen wel gezien hebt dan bezoek je Maastricht, wat werkelijk een van de mooiste steden van ons land is. 

mooiste campings Nederland

Gelderland voor de Veluwe

Wie natuur en wild wil spotten gaat naar de Veluwe. Daar kun je echt genieten van alles wat Nederland te bieden heeft. Want wist je dat je ook hier vossen, herten en misschien zelfs een wolf kunt spotten?